Peter la Haye Getrouwd

Zaterdag 1 april 2017 stapten Peter La Haye en Leida Groot in het huwelijksbootje of beter gezegd in de sprookjeskoets. De bruiloft vond plaats bij ‘Het Wapen van Zoetermeer’. Diverse artiesten waaronder Tino Martin en Mike Peterson kwamen het bruidspaar verrassen met een optreden. Peter en Leida hebben van alles enorm genoten. De gehele dag is er gefilmd, oa. met een drone. De beelden hiervan worden binnenkort op YouTube geplaatst.

Het stel leerde elkaar 18 jaar geleden kennen. ‘Mijn zus had destijds verkering met Wesley. Ik wist dat hij een leuke zus had, waar ik al een tijdje een oogje op had.

Nadat ik m’n rijbewijs had gehaald ging ik ‘zo gezegd’, naar Wesley op visite op het kamp in Kijkduin. Uiteraard met een knipoog natuurlijk, want ik wist al lang dat hij er niet was. Hij was onderweg naar Zoetermeer naar mijn zus. Ik kwam daar aan en ik vroeg van of Wesley er? Waarop mijn huidige schoonvader zei : ‘Nee hoor, die is net naar Zoetermeer. Hij vroeg of ik zin had om een kopje koffie in de tuin te drinken. Daar zat Leida ook. Ik was natuurlijk stiekem aan het loeren, maar ben later gewoon naar huis terug gegaan. Een weekje later moest ik in Kijkduin zingen en daar was Leida ook. Het bleek dat ze ook kriebels in de buik had van mij, maar we spraken er niet over dat we een oogje op elkaar hadden. Op een gegeven moment bekenden we elkaar de liefde… Wesley is jaren geleden al met mijn zus is getrouwd en ze zijn nu nog steeds samen’, vertelt Peter.

Dat Peter en Leida na 18 jaar pas elkaar het ‘Ja woord’ hebben gegeven heeft een aantal redenen. ‘ We vonden trouwen niet zo belangrijk. Inmiddels hebben we alles bereikt wat we wilden en hebben een prachtige dochter van 15 (Corina). Mijn ouders en de ouders van Leida leven allemaal nog. Op de verjaardag van mijn zus, afgelopen 21 oktober’ heb ik Leida ten huwelijk gevraagd. Dat werd ook op Facebook gezet. Dat leverde bijna 1000 leuke reacties op.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.