Peter la Haye Zeg iets tegen mij

Peter la Haye sluit 2016 af met ‘Zeg iets tegen mij’

‘Soms komen er dingen op je pad die je van tevoren anders had gepland’, vertelt Peter la Haye. Hij doelt daarmee op z’n nieuwe single ‘ Zeg iets tegen mij’. Peter is naast zanger ook producer en werkt vanuit z’n eigen studio La Haye Sound Productions in Zoetermeer. Een groot gedeelte van de dag is hij daar dan ook te vinden. Alle ideeën worden daar dan ook grotendeels bedacht.

Peter laat weten dat hij met de voorbereidingen bezig was voor z’n nieuwe album welke in 2017 gelanceerd gaat worden. ‘Ik had een klein stukje muziek geproduceerd en heb daar Chris Cohen een tekst op laten schrijven. Vervolgens heb ik zelf ingezongen om te kijken hoe het klonk. Daar was ik erg tevreden over en wilde het alvast op de plank leggen voor het album. In de tussentijd vroeg ik een gitarist om het nummer alvast in te spelen. Hij gaf aan dat hij het een mooi lied

vond en dat ik het op single uit moest brengen. Diezelfde reactie kreeg ik tijdens de opname van de blazers’.

Dat was voor Peter de aanleiding om het nummer verder ‘uit te pakken’. Hij heeft er een orkestachtige plaat van gemaakt vol met live instrumenten. De clip heeft Peter ook zelf geproduceerd.

‘Zeg iets tegen mij f’ verschijnt op het label TipTop.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.