Tv uitzending Oranje Party

Koningsdag 2019

De organisatie achter het succesvolle Den Haag Outdoor komt met een NIEUW Festival in het schitterende Zuiderpark

En Peter la Haye zal daar rond 20:30 op treden voor duizenden feestgangers die hun Koningsdag vieren op “Kingsworld Den Haag”

Peter zal op koningsdag zingen op diverse locaties.

En Peter sluit af In Café Rustenburg “Den Haag”

Camping Tour 2019

De zomer is weer in aantocht!

En ook dit jaar is Peter te zien en te horen op voor diverse camping feestjes

“Campingtour 2019” 

De eerste Camping PARTY was meteen een feestje🥳🥳🥳

Camping Buitenlust in Noord Brabant. 

Is dan ook een aanrader👌

De website van ‘Peter la haye’ is vernieuwd


De nieuwe website is visueler en gebruiksvriendelijker dan voorheen, Vooral de voorpagina heeft een ingrijpende verandering ondergaan. Op je iPhone of iPad werkt het allemaal net even vloeiender dan je gewend bent.

I.V.M vele vragen voor een avondvullend programma.

Is daar een oplossing voor gevonden.
Er is op de website een Button Thema’s toegevoegd 
zodat er vanaf heden een avond vullend programma weer mogelijk is 

See you, 

La Haye Management 

Peter la Haye in Westendorf

De Horecareis Brixental Oostenrijk 24 – 29 maart was 1 groot succes

Horecareizen.nl reist af met O.A Peter La Haye naar Westendorf in Tirol voor een gezellig muziekfeest waarbij er Horeca bedrijven en meer artiesten, en meereizende fans een gezellige midweek vol met entertainment beleven.

Ben je nieuwsgierig hoe het er aan toe ging? check dan deze Peter la Haye Vlog!

Peter la Haye aangesloten bij Feestartiesten

2018 was een top jaar voor Peter La Haye. Er zijn leuke dingen op zijn pad gekomen waaronder zijn album ‘Nu of Nooit’ welke, ontzettend goed werd opgepakt door de Radio & TV. Daarnaast kregen z’n singles volop airplay. Peter laat weten dat hij 2018 niet snel zal vergeten en luidt het jaar 2019 in met trommelgeroffel. De zanger uit Zoetermeer heeft namelijk een contract getekend met Bert Schenau van Feestartiesten.nl.

‘Tino Martin, Samantha Steenwijk, Glennis Grace, Jan Smit en nog veel meer top artiesten zijn hier ook te boeken. Ik ben dus mega trots dat ik hier ben aangesloten. Wel is het nog zo dat het La Haye management nog steeds actief is en blijft voor boekingen op de oude manier. Uiteraard zullen de boekingen die staan ongewijzigd blijven’, meldt Peter.

Peter la Haye bij RadioNL

11 juni 2018 was een bijzondere dag voor Peter la Haye. Ter promotie van z’n nieuwe album ‘Nu of Nooit’, was hij te gast bij Hessel Wijkstra in het RADIONL programma ‘Op Volle Kracht’. Wat hem daar is overkomen overtrof zijn stoutste dromen. In de uitzending werden oa. spraakberichten van Wesley Klein en Tino Martin te horen. Ook Samantha Steenwijk stuurde een filmpje waarin ze Peter een warm hart toedraagt. Daarnaast kreeg hij van een groot aantal collega’s uit het vak leuke reacties. Die gunnen hem allemaal succes met het album.

‘Ook mijn Facebookpagina ontplofte. Het gevarieerde album wordt heel goed ontvangen. Eigenlijk bizar. Bij diverse verkooppunten hebben ze al een nieuwe bestelling geplaatst. Echt ongelofelijk. Dat voelt als een bekroning op de twee jaar die ik er aan heb besteed. De laatste 6 maanden heb ik alles zelf geproduceerd tot wat het nu is. Ik ben gaan zoeken naar een mix tussen moderne muziek en volksmuziek, maar dan wel met een La Haye sausje. Zou dit dan eindelijk mijn doorbraak zijn’, glundert Peter.

Vanwege de enorme aanvragen heeft Peter z’n actie om het album thuis bij z’n fans af te leveren en te signeren vroegtijdig beëindigd. ‘Het is een complete dagtaak geworden. Daar had ik niet op gerekend. Gelukkig tonen m’n fans begrip. Wat ik ook heel bijzonder vind is dat collega artiesten al vragen om de orkestband van mijn nieuwe single ‘Wat moet ik doen’ en een aantal andere tracks van het album. Ik weet echt niet wat me overkomt, aldus Peter. Bekijk hier een fragment van het bezoek.

Album ‘Nu of nooit 2018’

Peter la Haye meldt vol trots op de achterkant van zijn nieuwe album ‘Nu of nooit’ dat het eindelijk zover is om uit te brengen. ‘Het heeft bijna twee jaar geduurd voordat ik tevreden was met alle liedjes. De laatste 6 maanden heb ik alles zelf geproduceerd tot wat het nu is. Ik ben gaan zoeken naar een mix tussen moderne muziek en volksmuziek, maar dan wel met een La Haye sausje. ‘Nu of nooit is m’n motto. Ik ga ervoor want 17 juni 2018 word ik 40 jaar en wat zou het toch een keer fijn zijn als ook mijn muziek grijs wordt gedraaid. Daarom is het ‘Nu of nooit’, ik ben er klaar voor’, aldus Peter.

De meeste tracks die op het album staan zijn door Peter zelf zijn gemaakt. ‘Maar zonder team ben je nergens. Ik ben daarom alle schrijvers en medemuzikanten zeer dankbaar. Allemaal hebben ze vol passie hun medewerking verleend . Ik heb het dan over Zonzo Basily, Jan Buis Marnix, Marvin Ramon, Manfred Jongenelis, Louisa Verwoert, Malati, Pepijn Mol, Pieter Melisse, Chris Cohen, Ton Spronk, Olav Hesselmans, Arti Flinkerbusch, Jordi Koewe, David Clarkson, Sino Domra en natuurlijk ikzelf’, glundert Peter.

Met Chris Cohen ging Peter op zoek naar bepaalde teksten. ‘Over het algemeen verschijnen er veel liedjes over de liefde. Wij hebben daar iets anders naar gekeken. Neem nou het nummer ‘Wat moet ik doen’. Je ontmoet iemand, maar dan ben je gelukkig. Eigenlijk ben je al gelukkig, maar je komt iemand tegen die je eigenlijk ook heel leuk vindt. Wat moet je doen. Word je dan gelukkiger of niet. Of juist die mooie ballade die bijna biografisch is geschreven.

Om te bepalen wat z’n nieuwe single moest worden riep Peter de vakkundigheid in van de muziekredactie van RADIONL. Unaniem is gekozen voor ‘Wat moet ik doen’. Omdat juist dat liedje op de rand zit van commerciële muziek- en volkse muziek. Met een Portugese accordeon is dit echt een radioplaat. Men vond de overige liedjes gevarieerd, die bovendien erg op elkaar aansluiten. Van mooie ballades tot dansbare uptempo nummers.

Het album wordt landelijk uitgebracht en zal bij een groot aantal verkooppunten verkrijgbaar zijn. Voor z’n vaste fans heeft hij een bijzondere campagne bedacht. Hij signeert het album en levert het persoonlijk aan

de deur af. Hoe dat precies in z’n werk gaat laat Peter via Facebook weten.
Zowel het album ‘Nu of nooit’ als de single ‘Wat moet ik doen’ verschijnen op 1 juni 2018.

Website: Peterlahaye.nl
Inof & boekingen: La Haye Management – 079 2040163 Socialmedia: Facebook Instagram Twitter

Productie & Arrangement: La Haye Sound Productions Studio: La Haye Sound Productions
Mastering: Promastering.nl
Gitaar: Zonzo Basily, Jan Buis, Marnix, Marvin Ramon Accordeon: Manfred Jongenelis

Backing: Louisa Verwoert, Peter La Haye, Malati Brass & Sax: Pepijn Mol, Pieter Melisse
Bass: Arti Flinkerbusch
Drums: David Clarkson

Strijkers: Sino Domra

Peter La Haye Rustig aan

Met z’n nieuwe single ‘Rustig aan’ hoopt Peter La Haye naast de fans van het volkse muziek ook de jeugd blij te maken. De 39 jarige uit Zoetermeer afkomstige zanger/producer heeft het nummer zelf geproduceerd. Het is volgens Peter een liedje van deze tijd met de allernieuwste geluiden die momenteel verkrijgbaar zijn. Het intro heeft de juiste lengte en ook de lengte

van het nummer past precies in het straatje om als radioplaat te worden bestempeld.

In m’n vorige single ‘Vol in mijn leven’ zaten diverse muziekstijlen waaronder moombahton, gipsy, latin, disco en volks. De moombahtonstijl is erg populair bij de jeugd. Ouderen geven vaak de voorkeur aan volkse muziek. Mijn motto was om een productie te maken dat voor beide partijen geschikt zou zijn. Met deze middenweg denk ik daar zeker in geslaagd te zijn, meent Peter die de tekst van ‘Rustig aan’ heeft laten schrijven door Chris Cohen.

Volgens Peter zal de clip ook opvallen. ‘Het bevat een pokerachtig sfeertje, is niet doorsnee en heeft een commercieel tintje. Het heeft ook iets maffia-achtig. Er zit een verhaal in van a tot z. Het is bovendien erg leuk om te zien. Als we allemaal dezelfde soort clips maken volgen we elkaar. Ik denk dat ik me op deze manier onderscheid. Clipproducent Ron Schmid zal de beelden op 14 januari schieten. Enkele dagen later zal het resultaat te bewonderen zijn’, aldus Peter.

Peter la Haye Getrouwd

Zaterdag 1 april 2017 stapten Peter La Haye en Leida Groot in het huwelijksbootje of beter gezegd in de sprookjeskoets. De bruiloft vond plaats bij ‘Het Wapen van Zoetermeer’. Diverse artiesten waaronder Tino Martin en Mike Peterson kwamen het bruidspaar verrassen met een optreden. Peter en Leida hebben van alles enorm genoten. De gehele dag is er gefilmd, oa. met een drone. De beelden hiervan worden binnenkort op YouTube geplaatst.

Het stel leerde elkaar 18 jaar geleden kennen. ‘Mijn zus had destijds verkering met Wesley. Ik wist dat hij een leuke zus had, waar ik al een tijdje een oogje op had.

Nadat ik m’n rijbewijs had gehaald ging ik ‘zo gezegd’, naar Wesley op visite op het kamp in Kijkduin. Uiteraard met een knipoog natuurlijk, want ik wist al lang dat hij er niet was. Hij was onderweg naar Zoetermeer naar mijn zus. Ik kwam daar aan en ik vroeg van of Wesley er? Waarop mijn huidige schoonvader zei : ‘Nee hoor, die is net naar Zoetermeer. Hij vroeg of ik zin had om een kopje koffie in de tuin te drinken. Daar zat Leida ook. Ik was natuurlijk stiekem aan het loeren, maar ben later gewoon naar huis terug gegaan. Een weekje later moest ik in Kijkduin zingen en daar was Leida ook. Het bleek dat ze ook kriebels in de buik had van mij, maar we spraken er niet over dat we een oogje op elkaar hadden. Op een gegeven moment bekenden we elkaar de liefde… Wesley is jaren geleden al met mijn zus is getrouwd en ze zijn nu nog steeds samen’, vertelt Peter.

Dat Peter en Leida na 18 jaar pas elkaar het ‘Ja woord’ hebben gegeven heeft een aantal redenen. ‘ We vonden trouwen niet zo belangrijk. Inmiddels hebben we alles bereikt wat we wilden en hebben een prachtige dochter van 15 (Corina). Mijn ouders en de ouders van Leida leven allemaal nog. Op de verjaardag van mijn zus, afgelopen 21 oktober’ heb ik Leida ten huwelijk gevraagd. Dat werd ook op Facebook gezet. Dat leverde bijna 1000 leuke reacties op.