Nieuws

Peter la Haye - 'Die Ouwe"

Peter La Haye maakte in slechts vier uur tijd een Nederlandstalige Blues plaat voor zijn vader en besloot het nummer "Die Ouwe" uit te brengen nadat veel mensen positief hadden gereageerd op zijn post op sociale media. Hij maakte zowel de muziek als de tekst zelf en nam de vocalen in drie verschillende takes op, hij voelde een emotionele lading. Met het nummer en koos voor een zanglijn uit 1 stuk de 3e take, waardoor het een authentiek en puur nummer werd. en nog nooit heeft Peter zo kort gewerkt aan een liedje. maar wat puur is moet puur blijven!  Bovendien is Peter's vader, "Tom van Kesteren", apetrots! Peter treed op met Live Orkest!

De voorstelling samen met het Het Theaterorkest, onder leiding van Timo Pronk, De regie was in handen van Storytellers. De voorstelling duurde tot ongeveer 21.30 uur. met een volle zaal van 800 man was het een Mooi Succes! Voor Peter een droom die uitkomt! Wie wil dat nou niet, je eigen repertoire zingen met een live orkest. 


Blijf bij me vannacht is de nieuwe single van Peter la Haye. Het is de opvolger van Ware Liefde. Peter blijft met dit nummer zijn muzikale pad volgen. En heeft er bewust voor gekozen om de accenten te combineren van disco, salsa en moombahton. Dit maakt een eigentijds nummer met dat bekende La Haye sausje.

Maar ook gekeken naar wat op de bühne live goed werkt. Dit alles gecombineerd met elektronische drums en moderne effecten en een geheel live ingespeeld arrangement resulteert tot een lekker ritmische song met veel percussie. Waarbij in deze feel good song stil zitten geen optie meer is.


De Haagse Marktweg is opnieuw verkozen tot de ‘Mooiste Oranjestraat van Nederland’. Een kroon op het werk van de Haagse bouwers in Transvaal en hun versierselen voor het WK voetbal. En om dit te vieren hebben de bewoners van de Haagse Marktweg aan Peter la Haye gevraagd om een nummer in te zingen. Zodat heel Nederland luidkeels kan mee zingen met de cover track “The Number One”. Peter la Haye vond dit zo een leuk idee dat hij direct aan de slag ging met de ideeën van de Marktweg. Met de hulp van diverse live muzikanten zijn we tot een fantastisch resultaat gekomen! “The Number One” vanuit de mooiste oranjestraat van Nederland! Als het aan de straat ligt wordt dit de nummer 1 hit van Nederland!De nieuwe single van Peter la Haye “Ware Liefde” is zojuist uitgekomen. De zanger zingt het lied speciaal voor zijn vrouw Leida, de liefde van zijn leven.

Peter heeft deze plaat zelf geschreven en wil met dit lied elk thuisfront een hart onder de riem steken. Soms is het helemaal niet erg om je gevoelens te uiten voor je vrouw of vriendin. Peter doet dit in een lied.

De videoclip voor zijn nieuwe single is in Spanje opgenomen. Waar Peter een optreden kwam verzorgen en hij zijn vrouw mee nam en deze liefdevolle vakantie was een mooi moment om de clip op te nemen. Met hun vakantiekiekjes deden ze bijna zelf alle beelden filmen en editen.

“Lang geleden…”, zo begint Peter zijn nieuwste single. Ongetwijfeld binnenkort veelvuldig te beluisteren en bekijken op de Nederlandstage stations.


Peter la Haye komt in de zomer van 2020 met een gloednieuwe single genaamd ‘Jouw blauwe ogen’.

Zoals eerder werd aangekondigd door Peter, zou er in 2020 een nieuwe single verschijnen. Net voor deze release, die eigenlijk al voor april gepland stond, was daar plots COVID-19 en gooide roet in het eten. Gelukkig hebben wij het geduld bewaard en heeft Peter la Haye zijn single geheim weten te houden…

Maar nu houdt hij het niet meer vol en staat hij te popelen om deze single aan jullie ten gehore te brengen. Zodat in iedere gelegenheid deze zomerse gezellige klanken te horen zullen zijn. ‘Jouw blauwe ogen’ is een opzwepende bigband ingespeelde feel good plaat. Geïnspireerd door welbekende Italiaanse-stijl liedjes zoals b.v. (Come Prima, Ik meen het, Uit me bol , 2 Bruine Ogen e.t.c.). In ieder gedeelte van dit liedje is wel iets herkenbaars te vinden van een van de liedjes. Met de aanstekelijke solo-sax van Pepijn Mol, is het feestje compleet!